NukkuMatti 1 kpl

NukkuMatti on yöksi suuhun asetettava kuorsaus- ja uniapneakisko. Ennen käytön aloitusta se muotoillaan lämmittämällä se pehmeäksi lämpimässä vedessä, jonka jälkeen se asetetaan suuhun yksilöllisen sovituksen aikaansaamiseksi, sovitus- ja käyttöohje on pakkauksessa.

NukkuMatti tuo leukaa ja siten kieltä edemmäs nukkuessa, jolloin ylähengitystie avautuu.

NukkuMatti on EU:n lääkelaitedirektiivin mukainen lääkelaite ja kliinisessä arvioinnissa sen on todettu vähentävän kuorsausta, apneoiden määrää ja päiväväsymystä. Vaikean uniapnean hoitoon vain lääkärin valvonnassa.

Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
PalMedical OU
Tuotetta varastossa
SKU:
9217007
41,85 €

NukkuMatti on valmistettu lämpömuovautuvasta muovista ja sen biokompatibiliteetti, yhteensopivuus elävän kudoksen kanssa, on testattu terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden biologisen arvioinnin standardin EN ISO 10993-1 mukaisesti, eikä se sisällä terveydelle haitallisia aineita.

Älä käytä NukkuMattia, jos sinulla on: sentraalinen uniapnea, hengitysteiden siraus, heiluvia hampaita, hoitamaton hammassairaus, alle 8 hammasta ylä- tai alaleuassa, hammasproteesi eikä hammaslääkärin hyväksyntää käytölle, olet alle 18-vuotias.

Mikäli sinulla on hengityskatkoksia niin tutustu uniapneaan: Uniapnea (Obstruktiivinen uniapnea aikuisilla) Käypä hoito -suositus, 2017, (https://www.kaypahoito.fi/hoi50088#K1)

kuorsaus, apnea, uniapnea

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:NukkuMatti 1 kpl
Arvostelusi