Ale

Sana-Sol Vitabons C-vit. 100mg Appelsiini 60 kpl

Sana-sol Vitabons C-vitamiini on pehmeä ja pureskeltava vitamiinivalmiste. Sisältää 100 mg C-vitamiinia. Vitabons C-vitamiini on appelsiininmakuinen, sokeriton ja tähden muotoinen. Suositeltava vuorokausiannos aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta lähtien 1-3 kpl/vrk.

Pakkauskoko:
60 kpl
Markkinoija:
Orkla Care Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2172088
Tarjoushinta 11,80 € Normaalihinta 12,30 €

Ruokavalion täydentäminen.

Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen: 1-3 kpl / vrk. Ei alle 3-vuotiaille. Pureskele Vitabons ennen nielemistä. 1-3 kpl sisältää: C-vitamiini / -vitamin 100-300 mg (125-375 %*) *RI=saannin vertailuarvo

Täyteaine (maltitolisiirappi), liivate, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), paprika- ja porkkanatiivisteet, luontainen aromi, kasviöljyt (kookos- ja rapsiöljy), makeutusaine (sukraloosi), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pureskele Vitabons ennen nielemistä. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Sana-Sol Vitabons C-vit. 100mg Appelsiini 60 kpl
Arvostelusi